Избрани Новини

Пияни водачи препускат в Кюстендилско

Заловиха крадец на обувки от кюстендилски магазин

В края на миналата седмица са започнати 2 бързи полицейски производства в РУ в Кюстендил – 1 за извършена кражба и 1 за управление  на МПС след употреба на алкохол, в РУ Дупница -3 за управление на МПС след употреба на алкохол .

В Кюстендил 35-годишен мъж е задържан за кражба на обувки от магазин. След подаването на сигнала от собственика са предприети незабавни полицейски действия и извършителят е установен. Той е престоял 24 часа в полицейския арест.

В събота вечерта пътни полицаи от Кюстендил са установили в района на с.Нов чифлик 44-годишен водач на лек автомобил „Фиат“ да управлява след употреба на алкохол. Дрегерът е отчел резултат 1.80 промила. Водачът е задържан с полицейска заповед за 24 часа.

В петък пътни полицаи от Дупница са установили при проверка на лек автомобил „Деу Матиз“, че 26-годишният водач е в нетрезво състояние – дрегерът е отчел резултат 2.52 промила алкохол в издишания въздух. Проверката е извършена в района на гр.Бобошево. 

В събота призори при извършена проверка на лек автомобил БМВ дупнишки полицаи са установили, че 45-годишният водач управлява с 2.35 промила алкохол в издишания въздух.

В събота вечерта в района на с.Самораново пътните полицаи са установили 49-годишен водач на товарен автомобил „Опел“ да управлява след употреба на алкохол – дрегерът е отчел резултат 1.66 промила.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)