Избрани Новини

Спартак 1919 е на финал в Румъния!

В полуфиналната среща "гладиаторите" победиха с категоричната 4:0 отбора на домакините - Селта (Брашов)

Спартак 1919 е на финал в Румъния! В полуфиналната среща "гладиаторите" победиха с категоричната 4:0 отбора на домакините - Селта (Брашов).

Красимир Тодоров откри резултата, но гола му бе отменен заради засада. По-късно отново същият реализира след асистенция на Йордан Желев. Плевенчани създадоха още няколко положения, но отново, както и в предните мачове, с лекота бяха пропускани. Християн Петков удвои след асистенция на Красимир Тодоров. Така на полувремето, резултата бе 2:0.

През втората част, Красимир Тодоров отбеляза още 1 гол, след като вратаря отрази мощен удар на Даниел Тодоров. В края на срещата, рожденникът Йордан Желев реализира дузпа с която направи резултата 4:0.

Утре, на финала, "Спартак 1919" среща отново "Карпати" (Лвов).

В първата среща между двата тима "гладиаторите" спечелиха с 4:1 в груповата фаза.

"Със сигурност този мач ще е по-различен. Умората е налегнала и в двата отбора, но дълбочината на нашия състав е по-малка от на съперника. Излизаме да се надиграваме и да победим, но най-важното да добием още опит в още един силен мач срещу класен съперник." - коментира Радостин Александров за официалната страница на клуба във Фейсбук.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов