Избрани Новини

Започва най-мащабното изкачване на връх Мусала

Инициативата е по-случай достигането на половин милион абонати на The Clashers

Най-големият Ютюб канал в България – The Clashers – отбелязва достигането на над 500 хиляди абонати в платформата за видео споделяне чрез невиждано по мащаб групово изкачване на връх Мусала.
Създателят на канала и автор на бестселъра „Топ Мистериите на България“ Слави Панайотов ще  изведе стотици свои почитатели на здравословен подход днес, като самото участие е безплатно - такса има само на лифта от Боровец. С кампанията Панайотов има за цел той и последователите му да започнат не само виртуално, но и буквално да покоряват върхове, като в същото време опознават достойнствата на България и прекарват време на чист въздух сред природата.
Датата за приключението е 27 юли, тръгването е в 9:30 ч. на горната станция на лифта в Боровец. Очаква се изкачването до върха да отнеме около 3 часа и 30 минути с 3 почивки по 10 минути. След това групата ще прекара около 30 минути на върха и се подготвя за същото по времетраене връщане. Планът е в 16:30 участниците да са достигнали горна станция на лифта и да се запътят към домовете си.
Цялата инициатива ще се снима с наземна фото- и видеотехника, както и от въздуха – с дронове.
Децата под 18 години задължително трябва да бъдат с придружител.
През целия преход Слави ще разговаря с феновете си, ще се снима с тях и ще ги насърчава да живеят здравословно.
Броени дни след минаването на ключовата цифра от половин милион абонати, каналът The Clashers вече има близо 510 хиляди последователи. Видеата му се гледат средно между 150 хиляди и 350 хиляди пъти, а вторият му канал – посветен на гейминг – има 115 хиляди почитатели.
Книгата „Топ Мистериите на България“ на Слави Панайотов разби българските класации с вече над 40 хиляди продадени копия и продължава да поддържа добро темпо на продажби 4 месеца след излизането си.
Тези и още постижения пловдивчанинът натрупа за по-малко от 3 години.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов