Избрани Новини

Стартира продажбата на сезонните абонаментни карти за мачовете на ФК "Пирин"

Новите абонаментни карти са на цена 55 лв. и 200 лв. за ВИП пропуск

От вчера следобед стартира продажбата на сезонните абонаментни карти за мачовете на ФК Пирин Благоевград през сезон 2019-20.
Желаещите да закупят личен пропуск с изписано име и снимка на притежателя може да го сторят на втория етаж в административната сграда на стадион Христо Ботев в следното работно време: 08:30 до 12:00 и 17:00 до 19:00.

Новите абонаментни карти са на цена 55 лв. и 200 лв. за ВИП пропуск. ВИП картите включват паркомясто на служебния вход на стадиона, както и една официална мачове фланелка на ФК Пирин ( един от трите екипа, по желание на притежателя ). Фланелките подарък ще са на разположение при следващата доставка от фирмата вносител. Въвежда се и намаление за инвалиди с над 50% ТЕЛК, както и за пенсионери. Срещу предоставено съответно удостоверение, цената на абонаментната карта ще бъде 25 лв. Цената за билет на мач ще бъде 4 лв., за пенсионери - 2 лв. Децата под 12 г. ще влизат безплатно, срещу безплатен билет, който ще се издава на касите пред главния вход на стадиона.
Всички журналисти, които искат да бъдат акредитирани за мачовете на ФК Пирин Благоевград и да получават достъп до миксзоната пред съблекалните, трябва да изпратят имейл със сканирана журналистическа карта и паспортна снимка на [email protected]. Срокът е до четвъртък 12:00. Ограничението е до двама представители от медия.
Акредитациите ще се раздават на първата редовна пресконференция преди мача с Ботев Гълъбово, която ще бъде в петък.Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)