Избрани Новини

Временен подслон осигуриха за Фатиме и Ахмед в Белица

Животът

23-07-2019, 09:21

Снимка:

Община Белица

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Къща и плевня изгоряха в Белица

От днес те вече ще живеят в по-добри условия в осигурения фургон

Кметът на Община Белица Радослав Ревански осигури добри условия за живот на пострадалото семейство от пожара. Фатиме, Ахмед и десетгодишният им син вече имат възможност да живеят в по-дори условия. Както вече знаем, след пожара семейството живееше в една почти празна стая в къщата на бащата на Ахмед, без санитарен възел. От днес те вече ще живеят в по-добри условия в осигурения фургон от кмета Ревански.
На помощ на кмета и на младото семейство се отзова и началникът на Районна служба "Пожарна безопасност" - Благоевград комисар Георги Пармаков, който осигури кола, която да извози жилищния фургон до Белица. Колата с фургона бе съпровождана от гл.инспектор при РДПБЗН - Разлог Костадин Добрев. От днес семейството ще разполага със стая и санитарно помещение до построяване на новия им дом. Кметът Ревански благодари за помощта и на главен комисар Николов, шеф на Национална служба " Пожарна безопасност" - София за оказаната подкрепа и съдействие.

От първия ден след пожара се събират пари за семейството. Отзовават се освен хората от Белица и общината, и от България. Освен отворения списък в читалището е открита и банкова сметка. С подкрепата на всички регионални медии и някои национални е сигурно,че семействоото ще има нова къща. Кметът на общината е в постоянна връзка с тях и прави каквото трябва, информират от Общината.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов