Избрани Новини

Председателят на ОбщС - Бобошево подари лаптоп на читалището в Усойка

Новините

22-07-2019, 19:13

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Патронният празник бе отбелязан с богата фолклорна програма

Нов лаптоп подари за празника на читалището в с.Усойка председателят на Общински съвет -  Бобошево и лидер на местната структура на ГЕРБ Даниела Стоянова. Тя уважи патронния празник на читалището, който бе отбелязан с богата фолклорна програма. Тържеството бе по случай 182 години от рождението на Васил Левски и 116 години от Илинденско-Преображенското въстание. В програмата се изявиха самодейци от читалищата в Бобошево, селата Усойка и Блажиево, както и народната певица Йорданка Варджийска.

Председателят на местния парламент Даниела Стоянова благодари на читалищното настоятелство и самодейците от НЧ „Васил Левски 1938“ за поканата да бъде част от тържеството. Стоянова ги поздрави с празника и с активната културна дейност, която развиват непрестанно.

„Много мислех какво да ви поднеса като подарък и, понеже живеем във време на развити технологии и интернет пространство, реших, че един лаптоп ще бъде полезен на читалището. Надявам се да привлича и младите, за да развивате и съхранявате заедно фолклорната ни дейност и национални традиции“, каза Даниела Стоянова.

На празника на читалището в бобошевското село Усойка беше и общинският съветник от ГЕРБ Василка Граховска.Топ Новини

Снимка на Деня

Аспарухово отбеляза Кръстовден