Избрани Новини

Кюстендил е домакин на мотосъбор "Нощни вълци"

Събитието започва в 20.30 часа

За осма поредна година Кюстендил е домакин на международният мотосъбор "Нощни вълци". Събитието ще бъде открито тази вечер от 20.30 часа в двора на бившето оздравително училище в лесопарк "Хисарлъка". Организатори са клуб „Нощни вълци” и Община Кюстендил.
Очаква се в международния мотосъбор да се включат десетки любители на мотоциклетите от България, Македония, Сърбия, Босна, Русия и Черна гора. Програмата ще започне с водосвет за здраве на всички мотористи и техни близки и ще продължи с атрактивни игри като надпиване с бира, канадска борба, най-много хора на един мотор.
В събота, 13 юли от 13 часа ще започне традиционната обиколка на града, след което мотористите ще поднесат цветя на паметника на дядо Ильо Войвода и на загиналия техен приятел-моторист Кольо Главата.След това на централния площад "Велбъжд" ще има демонстрации на атрактивно каране на мотоциклети , АТВ-та и скутери.
По-късно вечерта програмата продължава с разнообразни игри като оригинална татуировка, бавно каране на мотор и др. За доброто настроение на всички ще се погрижат родни рок музиканти.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов