Избрани Новини

Горяха къщи в Разлог, Дъбница и Гоце Делчев

Няма пострадали хора

Ето оперативната обстановка в района на действие на РДПБЗН-Благоевград:

През денонощието в звената  за ПБЗН при РДПБЗН-Благоевград са регистрирани 8 сигнала за произшествия. Ликвидирани са 8 пожара. С преки материални щети са 4 пожара. Няма пострадали граждани.

Пожари с материални щети:

- Вчера около 20:10 ч. е получен сигнал за пожар в къща в с.Дъбница, община Гърмен. Погасен е от три екипа на РСПБЗН - Гоце Делчев. Унищожени са около 160 кв.м покривна конструкция, гараж, две плевни, около 12 куб.м дърва за огрев, бяла, черна и компютърна техника, циркуляр, помпа за вода. Причините са в процес на установяване.

- Вчера около 14:20 ч. е получен сигнал за пожар в къща в Разлог. Погасен е от екип на РСПБЗН - Разлог. Причината е назагасена цигара. Щети – около 60 кв.м опушени стени, домакинско имущество.

- Вчера около 10:47 ч. е съобщено за пожар в дом в гр.Гоце Делчев на газова бутилка. Погасен е от екип на РСПБЗН - Гоце Делчев. Щети – газова бутилка, около 10 кв.м опушени стени.

- Днес около 01:10 ч. е получен сигнал за пожар в апартамент в Разлог. Погасен е от екип на РСПБЗН - Разлог. Унищожен е абсорбатор. Причината – късо съединение.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов