Избрани Новини

Еуфория през втория ден на Балканско веселие в Сандански

Хороводната фолклорна програма бе започната от талантливата Дафина Димитрова

С още повече настроение, еуфорична емоция, танци и забавления премина вторият ден на празника на музиката, мезето и питието – Балканско веселие.
Разнобразната програма бе открита от местните таланти от танцова формация „Хоуп“ и вокална група „Звънче“.
Хороводната фолклорна програма бе започната от талантливата Дафина Димитрова, а след това щафетата бе поета от обичаните сестри Ива и Велислава Костадинови. На техните изпълнения се виха дълги хора от всички фолклорни области.
Поп изпълнителката Клавдия поздрави всички предпремиерно с най-новата си песен, а Ева традиционно предизвика фурор с появата си и часове след изявата си на сцената раздава автографи и целувки.
Безспорно най-голямата емоция предизвика поп идолът Атанас Колев, който сподели, че е за пръв път в Сандански. Хилядната публика в Алея на дипломата припяваше хитовете на синеокия чаровник с пълна сила, а скандиранията за бис бяха многобройни. След представянето си Атанас Колев не пропусна да си направи селфи и да прегърне всичките си фенове, които му отвърнаха с обожание.
Освен богатата музикална програма посетителите през целия ден и до късно вечерта имат възможността да опитват различни специалитети в отличните кулинарни зони и да се наслаждават на квалитетни питиета. Организаторите от Фен ТВ и Община Сандански са подготвили различни изложения и творчески кътове. За малки и големи през целия ден ще има разнообразни игри. За любителите на забавленията са предвидени и много атракциони.
Предстоят още 2 емоционални дни! Заповядайте на 6 и 7 юли на Балканско веселие в Сандански, Алея на дипломата!

Вход свободен!



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)