Избрани Новини

Канабисова градинка откриха край Петрич

Унищожени са 155 броя зелени растения с общо тегло около 4,6 килограма

Акция по линия на противодействие на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества е проведена от полицейски служители на ОДМВР-Благоевград. Резултатите:

- Вчера около 10:40 часа от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев е извършена проверка в жилище в гр.Гоце Делчев, обитавано от Г.К. /38г./ от гр.Гоце Делчев. Намерени и иззети са  около 36 грама суха тревиста маса, реагираща положително на канабис и електронна везна. Г.К. е задържан със заповед за задържане до 24 часа.

- Вчера около 12:30 часа от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев е извършена проверка на жилище в гр.Гоце Делчев, обитавано от Г.Ч. /22г./ от гр.Гоце Делчев. Намерени и иззети са  около 46,51 грама суха тревиста маса, реагираща положително на канабис и електронна везна. Г.Ч. е задържан със заповед за задържане до 24 часа.

- Вчера в обезлесен участък в местността Иловица, землище на Петрич, от полицейски служители на РУ-Петрич са открити около 155 броя зелени тревисти растения. След направен полеви тест са реагирали положително на канабис с общо тегло около 4,6 килограма.

- Вчера около 18:15 часа в с.Абланица от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев е извършена проверка на лек автомобил „БМВ“, управляван от А.Д. /21г./ от с.Абланица. Намерена и иззета е около 3,52 грама суха тревиста маса, реагираща положително на канабис. А.Д. е задържан със заповед за задържане до 24 часа.

По случаите са образувани досъдебни производства. Работата продължава.       



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов