Избрани Новини

Събират дарения за пострадало семейство от Белица

Изгоря до основи къщата на семейство Фатиме Мустафа Весалова и Ахмед Усаин Талип

Приканват се жителите на Община Белица да се отзоват на помощ с парични и други средства /къщен инвентар, доброволен труд и др./ за възстановяване на изгорялата до основи къща на семейство Фатиме Мустафа Весалова и Ахмед Усаин Талип от Белица.
Средствата могат да бъдат преведени на личната банкова сметка на Фатиме Весалова
IBAN BG06STSA93000008736675
BIC STSABGSF
Банка ДСК - клон Белица
Титуляр: Фатиме Мустафа Весалова
Всеки, който направи паричен превод на посочената банкова сметка, да запише - дарени, за да се избегне такса.
В читалище „Георги Тодоров 1885“ - Белица е организиран и списък на дарителите. Всеки, който желае да дари по-малка парична сума, ще бъде записан с внесената от лицето сума и подпис. Списъкът с набраните парични средства ще бъде представен на семейството.
"Белица е малък град и всички се познаваме. Знаем колко трудолюбиво, но бедно семейство са Фатиме и Ахмед. Нека проявим своето милосърдие и да помогнем на изпадналите в беда наши съграждани!", призовават от Общината.

Кметът на Община Белица Радослав Ревански умолява младите мъже на Белица да участват в почистването на останките от пожара /къща и плевня/ на семейство Фатиме Весалова и Ахмед Талип. Община Белица осигурява техника и хора от временната заетост, които са малко на брой. Сборно място 12.00 ч. на ул. „Трета“ № 7, намираща се в близост до изходния път за курорта „Семково“.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)