Избрани Новини

Турнир по стрелба с пистолет се проведе в ОДМВР - Кюстендил /снимки/

Той бе посветен на 140 години от създаването на МВР

Днес служители на МВР, работещи в ОДМВР, РДПБЗН и РДГП - Кюстендил и журналисти от местни медии проведоха Турнир по стрелба с пистолет „Макаров“. Турнирът бе посветен на 140-годишнината от създаването на МВР.

Сред служителите на МВР най-добър бе резултатът на комисар Светослав Георгиев – директор на РДПБЗН, криминалистът от РУ Бобов дол Марио Миланов се класира на второ място, на трето място е ръководителят на група „Контрол на пътното движение по главните пътища и автомагистрали“ Ивайло Паунов.

В отборното класиране на първо място се класира отборът на РДПБЗН - Кюстендил, на второ място е отборът на група „Контрол на пътното движение по главните пътища и автомагистрали“ - ОДМВР, на трето място е отборът на РУ Бобов дол.

Сред журналистите, участвали в турнира, най-добри резултати показа Ивайло Стоянов от ТВ „Запад“, представителят на „Кюстендил инфо“ Ярослав Ставрев е на второ място и на трето място се класира Ивайло Александров – ТВ „Запад“.

Грамотите на призьорите и подаръците връчиха директорът на ОДМВР старши комисар Е.Стамболийски и директорът на РДПБЗН комисар Св. Георгиев.

Спортните прояви на служителите, посветени на годишнината на ведомството, продължават 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов