Избрани Новини

Нов младши съдия встъпи в длъжност в Окръжен съд - Благоевград

Младши съдия Александър Трионджиев е роден в Благоевград

В първия ден на юли, на официална церемония в Окръжен съд - Благоевград, след спечелен конкурс и успешно завършено 9-месечно обучение в Националния институт на правосъдието, в длъжност встъпи младши съдия Александър Трионджиев.
Той беше представен на колегите си от заместник-председателя на Окръжния съд съдия Лилия Масева, която отправи приветсвие към новото попълнение, като му пожела дълъг и успешен професионален път в служба на справедливостта, изпълнен с безпристраност и в полза на обществото. Да работи с компетентност и увереност, да бъде здрав и да постига житейско удовлетворение.
Пред магистратите от ОС - Благоевград Александър Трионджиев тържествено положи клетва да отстоява върховенството на закона.
След приключване на официалната част младши съдия Трионджиев получи поздравления от своите колеги окръжни съдии, както и от окръжния прокурор Ивайло Филипов, който присъстваше на церемонията.
Младши съдия Александър Трионджиев е на 31 години. Роден е в Благоевград, но от години работи и живее в София. Завършил е с отличие Юридическия факултет в СУ „Св.Климент Охридски“, работил е като юрисконсулт и адвокат.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов