Избрани Новини

Тита превзема сцената на Летния театър в Сандански

Провежда се конкурсът Miss & Mr. Grand Sea World ’19

България се превръща в сцена на един от най-престижните конкурси за красота в света – „Miss & Mr. Grand Sea World 2019“ от 23 до 30 юни. За шести път в историята на конкурса той ще се проведе на територията на страната ни. След успешните домакинства на Пловдив и София през 2015 и 2017г., за втора поредна година форумът ще се осъществи с любезното съдействие на Община Сандански. Международното събитие е включено в културния календар на общината.
Тази година Miss & Mr. Grand Sea World ’19 ще се проведе под мотото „Усети приятелството”.
Първото предизвикателство към участниците е дефиле с национални костюми в центъра на Сандански, където жителите и гостите на града ще могат да се докоснат до културите на участниците от цял свят. Едноседмичната програма на конкурса включва още междинни конкурси, интервюта, фотосесии, ежедневни предизвикателства, а черешката на тортата безспорно е бляскавият гранд финал тази вечер в Летния театър на град Сандански от 21:30 часа. Сцената му ще се превърне в арена на красота, стил и талант, където моделите ще дефилират в официални костюми, а специален гост на събитието ще бъде тийн сензацията  Тита.
Националните директори на международните делегации, както и всички претенденти за престижните титли на MMGSW, ще стъпят на червения килим в Летния театър в Сандански като истински звезди. Те ще пристигнат за гала-събитието с луксозна 12-метрова лимузина, осигурена от LIMOS BG.
Miss & Mr. Grand Sea World стартира в Латинска Америка и вече 25 години успява да се наложи като един от най-успешните конкурси за красота по света. А вече 6 години конкурсът се провежда на територията на Европа.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов