Избрани Новини

Четири катастрофи с петима ранени станаха за 24 часа

Карат с висока скорост и не спазват дистанция между колите

През изминалото денонощие на територията на област Благоевград станаха следните ПТП:

- Вчера около 15:50 часа на път II-19 между гр.Гоце Делчев и с.Места лек автомобил „Форд Фиеста“, управляван от А.С. /50г./ от гр.Гоце Делчев, навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска в лек автомобил „Рено Меган“ с 34-годишен водач от с.Корница. При инцидента са пострадали 64-годишна жена от с.Кремен, пътуваща в лекия автомобил „Форд Фиеста“, която е с фрактура на лявата раменна кост и счупено ребро и 36-годишен мъж от с.Лъжница, пътуващ в лекия автомобил „Рено Меган“, който е с порезна рана в областта на главата.

- Вчера около 17:10 часа на път II-19 между гр.Гоце Делчев и с.Ляски лек автомобил „Мерцедес Спринтер“, управляван от С.Ш. /56г./ от гр.Гоце Делчев, изпреварвайки лек автомобил „Опел Астра“ с 44-годишна водачка от с.Копривлен, не осигурява достатъчно странично разстояние и го удря странично. При инцидента с натъртвания и без опасност за живота е пострадала 42-годишна жена от с.Копривлен, пътуваща в лекия автомобил „Опел Астра“.

- Вчера около 18:45 часа на ПП1 Е-79 между Симитли и Кресна лек автомобил „Пежо“ с 28-годишен водач от Благоевград, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, се отклонява вдясно от пътното платно и се удря в крайпътен скат. С фрактура на дясната ръка е пострадал водачът на автомобила.

- Вчера около 20:20 часа на път II-84 между Якоруда и Разлог лек автомобил „Пежо Партнер“, управляван от Ж.А. /48г./ от Пловдив, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на десен завой навлиза в лентата за насрещно движение, удря се в движещ се по нея лек автомобил „Фолксваген Голф“ и се преобръща в крайпътна канавка. При инцидента, с разкъсно-контузна рана в областта на лицето, е пострадало 6-годишно момченце от Пловдив, пътуващо в лекия автомобил „Пежо Партнер“.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)