Избрани Новини

Поредният випуск на една от най-престижните гимназии в Банско отлетя

Зрелостникът с най-висок успех от випуск 2019 е Георги Балев

С усмивки и малко тъга, след еуфорията от бала си, днес зрелостниците получиха един от най-важните документи в живота си.
На церемонията по връчване на дипломите на дванадесетокласниците от ПГЕЕ - Банско  официален гост бе Ивайло Ръхов, заместник-кмет на Общината.
Тържественото събитие се състоя в двора на училището, където учениците от двете паралелки - „Компютърна техника и технологии” и „Компютърни мрежи”, казаха последно „Довиждане“, но не и „Сбогом“ на своите преподаватели.
Пожелания за сбъдване на мечтите и успешна реализация зрелостниците получиха от Сашка Тодорова - директор на гимназията, и от госта на тържеството Ивайло Ръхов, който лично им връчи дипломите.
Зрелостникът с най-висок успех от випуск 2019, обявен за „Техник на випуск на 2019”, е Георги Балев. Той защити титлата си, постигайки успех отличен 6.00 на държавния изпит по теория на професията и отличен 6.00 на държавния изпит по практика на професията.
За първи път тази година бе връчен плакет „Отличник на випуска 2019“ в професионална подготовка на абитуриентката Ива Дръдалова от 12 А клас, която постигна резултат успех отличен 6.00 на държавния изпит по теория на професията и отличен 6.00 на държавния изпит по практика на професията.
Церемонията завърши с думите на Сашка Тодорова, която пожела на зрелостниците: „Животът е една серия от възможности за избор, които сте направили. Ние сме това, което избираме. Сътворете една прекрасна история”.Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)