Избрани Новини

В Банско пристига One Love Tour 2019

Едни от най-известите изпълнители на България и Македония ще излязат на сцената

В град Банско стартира първият фестивален ден от турнето One Love Tour 2019. Звездите на България и Македония ще поднесат на своите почитатели няколкочасов вечерен концерт и куп специални изненади. One Love Tour се организира за трета поредна година от „Междинна станция“ и „Иноватива Груп“, със съдействието на Община Банско и „Юлен“ АД.
Сутрешната програма е посветена на най-малките и ще ги зарадва с детски куклен театър. През целия ден най-желаната атракция за втора поредна година ще бъде импровизираната „Арена на дуелите“ от Фермата. Жителите и гостите на Банско ще имат възможност да премерят сили с част от участниците от Фермата и помежду си.
Водени от идеята да възродят и запазят традициите по време на фестивала, и тази година отново ще бъде изградена „Алея на занаятите“. Посетителите ще се запознаят отблизо с характерните за региона местни традиции и занаяти и ще се потопят в магията на древното, пъстро и живо наследство. „Алея на занаятите“ се реализира със съдействието на Регионален център София - ЮНЕСКО.
Едни от най-известите изпълнители на България и Македония ще излязат на сцената в Банско доказвайки, че любовта обединява и побеждава: Графа, Слаткаристика, Next Time, Михаела Филева и др.
20-ти юли в Банско с фестивала One Love Tour 2019!



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов