Избрани Новини

През уикенда: 4 ПТП-та с шестима пострадали

Случаите се разследват

На територията на област Благоевград през почивните дни са станали следните ПТП:

- На 14.06. около 19:50 часа в района на разклона за с.Първомай лек автомобил „Ленд Ровер“, управляван от А.Б. /64г./ от с.Кавракирово, при излизане на път с предимство допуска ПТП с лек автомобил „Форд Фиеста“ с 55-годишен водач от Петрич. В МБАЛ-Петрич е настанена за наблюдение 36-годишна жена от Петрич, пътуваща в лекия автомобил „Форд Фиеста“.

- На 15.06. около 17:00 часа между Разлог и Симитли лек автомобил „Тойота“, управляван от С.П. /41г./ от с.Изгрев, община Благоевград, на дясна крива навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска в движещ се по нея лек автомобил „Опел Астра“ с 19-годишна водачка от Кресна. При инцидента са пострадали водачката на лекия автомобил „Опел Астра“, която е с охлузни рани в областта на корема, 30-годишена жена от Кресна, пътуваща в лекия автомобил „Опел Астра“, която е с фрактура на пръст на дясната ръка и пътуващ в лекия автомобил „Тойота“ 49-годишен мъж от Благоевград, който е с охлузна рана на десен крак.

- На 15.06. около 21:50 часа в местността „Текето“, землище на гр.Гоце Делчев, 30-годишен велосипедист от гр.Гоце Делчев пада на земята и получава охлузни рани по главата и тялото.

- На 16.06. около 10:36 часа в района на местността „Баните“, землище на Якоруда, 29-годишен мотоциклетист от Якоруда, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на десен завой излиза вляво от пътя и се блъска в крайпътен скат. Мотоциклетистът е пострадал с охлузвания по главата и ръцете.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов