Фотоизложба за почетните граждани бе открита в Благоевград /снимки/

Идеята се реализира от обществения посредник на Благоевград доц. д-р Валентин Василев

Фотоизложба, посветена на почетните граждани, бе открита в Благоевград. Експозицията е подредена в Регионален исторически музей - Благоевград и може да бъде видяна до края на месец юли. Идеята се реализира от обществения посредник на Благоевград доц. д-р Валентин Василев, със съдействието на Община Благоевград, Общинския съвет и Детския парламент.
Присъстващите бяха поздравени от заместник-кмета по култура и хуманитарни дейности Христина Шопова и председателя на Общински съвет - Благоевград Радослав Таскови доц. д-р Валентин Василев.

„Искам да благодаря на обществения посредник, че пое тази инициатива и я осъществи съвместно с Детския парламент на Благоевград. Благодаря, едно огромно благодаря на всички почетни граждани! Благодаря за това, че сте градили този град, за това че сте личности, от които се учим и нашите деца трябва да се учат“, каза Христина Шопова.

В знак на признателност за отличната съвместна работа доц. д-р Валентин Василев връчи почетен плакет за кмета на Благоевград д-р Атанас Камбитов и Радослав Тасков, както и на Детския парламент.

В експозицията са включени 39 фотокомпозииции. Чрез тях присъстващите могат да се запознаят с видните граждани, допринесли за развитието на Благоевград и утвърждаването му като културен и образователен център.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"