Община Благоевград подкрепя местния бизнес

Представи възможностите за развитие на устойчиви търговски международни взаимоотношени

Община Благоевград и Обединена българска банка организираха съвместна среща, насочена към местния бизнес. По време на форума, който се проведе в зала „22 септември“, бяха представени възможности за развитието на устойчиви търговски международни взаимоотношения с компании от едни от най-силните икономики в Европа. Срещата бе открита от заместник-кметът по култура и хуманитарни дейности Христина Шопова.

„Едно от основните неща, които свързва ОББ и Община Благоевград, е това, че винаги подкрепяме добрите идеи, независимо от къде идват те – от частния бизнес, от неправителствения сектор, от гражданите. Няма община, която да не иска бизнесът да просперира и хората да имат високи доходи, защото това означава и пълна общинска хазна и повече реализирани обществени проекти“, каза в част от приветствието си Христина Шопова.

В срещата взеха участие Христина Филипова, член на Управителния съвет и прокурист на ОББ, Ан Дефурни, търговско аташе към Посолството на Белгия, Весела Тодорова-Мозеттиг, директор на Френско-българската търговска и индустриална камара, Роза Кузмано, генерален секретар на Италианската търговска камара, Александра Бачева, ръководител отдел Международни клиенти в ОББ, Лъчезар Бозаджиев, мениджър управление на корпоративен сегмент на ОББ.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"