Избрани Новини

Талантливи ученици получиха награди за рисунка на тема „С очите си видях бедата“

Мисия

05-06-2019, 14:31

Снимка:

областна администрация

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

В конкурса участваха 173 рисунки на ученици от всички общини на областта

Заместник областният управител инж. Детелина Борисова награди победителите в конкурса за детска рисунка на тема „С очите си видях бедата“. Награди връчиха и председателят на Общинския съвет Венцислав Спирдонов, директорът на библиотеката д-р Иван Александров, директорът на Дирекция „Образование, младежки дейности и спорт“ Пенка Игнатова, началникът на Сектор „Превантивна и контролна дейност“ в РД ПБЗН и заместник-директорът на библиотеката доц. Калина Иванова.
„Скъпи деца, благодаря ви за положените усилия и за прекрасните творби, които са сред наградените в конкурса за детска рисунка на тема „С очите си видях бедата“. Искрено съм изненадана от вашия талант. Виждам толкова много прекрасни и чудесни рисунки. И по такъв пъстър начин във вашето съзнание е изведена идеята „С очите си видях бедата“. Продължавайте така напред, защото вие може да станете истински художници. Благодаря ви, за мен е чест и удоволствие да връча наградите", каза в приветствието си заместник областният управител инж. Детелина Борисова.
В конкурса участваха 173 рисунки на ученици от всички общини на областта. Сред тях и деца от Центровете за работа с деца и младежи към община Велико Търново. За трета поредна година конкурса се провежда под патронажа на областния управител проф. д-р Любомира Попова.
Наградените ще участват в Националния конкурс „С очите си видях бедата”.и ще бъдат включени в благотворителна кампания. Средствата от нея ще бъдат дадени на деца на загинали служители на Министерството на вътрешните работи.Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)