Детският парламент в Благоевград отпразнува 19-ти рожден ден

Благоевград Лайф

01-06-2019, 21:30

Снимка:

Община Благоевград

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Благоевград подари много изненади на децата по случай празника

Празничното събитие събра десетки младежи в Градската художествена галерия

С много емоции, вълнуващи срещи и усмивки ученици от Детския парламент отбелязаха днес 19-тия рожден ден на младежката организация. Празничното събитие събра десетки младежи в Градската художествена галерия. Сред гостите на тържеството бяха омбудсманът на община Благоевград доц. д-р Валентин Василев, бившият наставник на децата Верка Ангелска, както и един от първите председатели на Детския парламент Антон Коричков.
Експертът от община Благоевград Румяна Станоева, която в момента работи с младежката организация, поздрави всички присъстващи. Тя прочете и поздравителни адреси от кмета д-р Атанас Камбитов и от зам.кмета по култура и хуманитарни дейности Христина Шопова.
„19 години са време, в което вие доказахте, че Детският парламент работи отлично, с правилни решения и добри резултати. Превърнахте се в институция! В екип, който работи за доброто на града, за благото на благоевградчани! Продължавайте да влагате същата енергия, същата любов и сила за победа. Бъдете здрави! На добър час!”, това бяха част от пожеланията на кмета.
„Вие сте онези, младите хора, които дават душа и сърце за по-доброто бъдеще на Благоевград! Бъдете все така дейни, креативни, смели, любопитни и знаещи, можещи, искащи! Община Благоевград се гордее с вас! Бъдете примера, който сте!”, пожелава в своя поздравителен адрес на младежите зам.кметът Христина Шопова.
Председателят на Детския парламент Димитър Борумов благодари за подкрепата на ръководството на Община Благоевград. След официалната част младежите разрязаха вкусната торта и си пожелаха все така да бъдат полезни на своя любим град и на своите връстници и съграждани.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"