Избрани Новини

Две малки звезди от Банско ще изгреят на сцената на Летния театър в Сандански

Радостина Кехайова и Иван Джолев са класирани за участие на фестивала "Детски Пирин Фолк - 2019”

Радостина Кехайова и Иван Джолев са класирани за участие на фестивала „Детски Пирин Фолк – 2019”, който ще се проведе на 30-ти август в Летния театър в Сандански и ще бъде излъчен директно по три национални медии.
Журито в състав: Георги Андреев - председател, Гуна Иванова, Бинка Добрева, Валери Димчев и Зорица Органджиева избраха двайсетте деца от цялата страна, които ще вземат участие във фестивала.
Радостина ще изпее „на живо” песента „Садила мома”, а Иван Джолев ще се представи с песента „Еленко моме, маленко”, продуцирани от техния учител Марин Бърдарев.
Интервютата на децата и журито направени по време на конкурса можете да гледате на сайта на фестивала – pirinfolk.com, както и на фейсбук страницата https://www.facebook.com/pirinfolk/?fref=ts
Радостина и Иван участват в национални конкурси и фестивали като „Орфеево изворче”- гр. Стара Загора, „Орфееви таланти” – гр. Калофер и гр. Пловдив, музикалната класация на „радио Хоризонт” - „Млади фолклорни таланти” в Студио 1 на БНР – гр. София. Участват в записването на Първия самостоятелен албум на Школата по народно пеене и народни инструменти, както и участия на общи концерти с едни от най-известните музиканти от шоубизнеса в България организирани от Марин Бърдарев с подкрепата на Община Банско.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов