Избрани Новини

Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ и СДС Андрей Новаков отпразнува 24 май в Благоевград

ГЕРБ Благоевград се включи в тържествата в града

Кандидатът за член на Европейския парламент от ГЕРБ и СДС Андрей Новаков,

областният координатор на ГЕРБ – Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева, кметът на Благоевград Атанас Камбитов, общинският ръководител на партията Бисер Михайлов и общински съветници от партията отбелязаха Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост и Празник на Благоевград.

Те положиха цветя на признателност пред паметника на светите братя Кирил и Методий пред Националната хуманитарна гимназия и се включиха в празничното шествие на благоевградските училища.

Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС Андрей Новаков поздрави всички по повод днешните празници и най-вече учителите и учениците, към които се обърна с думите: „На този площад аз виждам бъдещи лекари, архитекти, поети, художници,  политици, финансисти, адвокати. Стремете се да бъдете добри в това, което правите, макар че ще има моменти, в които ще се чувствате неудовлетворени, тъй като понякога ще разбирате, че има някой малко по-добър от вас. Това трябва да ви стимулира да ставате по-добри.

Вие представлявате Благоевград, вие представлявате България, вие представяте най-хубавото лице на нашата страна, а именно младите и образовани хора. Нямаме право да правим крачка назад, защото зад нас е България. Аз съм горд с вас“.

Андрей Новаков изказа благодарността си към кмета на Благоевград д-р Атанас Камбитов за всичко, което прави за общината.

Областният координатор на ПП ГЕРБ Даниела Савеклиева поздрави багоевградчани. „24-и май е един от онези специални дни в годината, които се броят на пръстите на едната ръка. На този ден да си българин е най-хубавото нещо, което може да ти се случи, защото "и ний сме дали нещо на света и на вси славяни книга да четат”, каза Даниела Савеклиева.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)