Избрани Новини

В Благоевград ще избират "Училище на годината“

За шеста поредна година кметът Камбитов ще връчи приза

Кметът на община Благоевград д-р Атанас Камбитов за поредна година ще връчи приза „Училище на годината“. И в това издание на церемонията две учебни заведения ще бъдат удостоени с отличието „Училище на годината 2019“.
Събитието ще се проведе в зала „Яворов“ днес от 19.00 часа. В навечерието на Деня на славянската писменост и култура шествие на знамената ще премине по главните улици в Благоевград, което ще тръгне от Съдебната палата в 18.30 часа. След пристигане на знамената в залата програмата продължава с предаването на знамето от миналогодишните победители на новите призьори. В залата, освен обявяването на училищата победители, ще бъдат наградени и дейци за приноса им в развитието на културата, образованието и науката в Благоевград.
Както всяка година, и тази кметът д-р Атанас Камбитов ще даде специален прием за дейците на културата, образованието и науката. Той ще се проведе в същия ден в зала “22 септември” от 21:00 часа.
През изминалата 2018 година победители в конкурса „Училище на годината“ бяха III Основно училище „Димитър Талев“, VIII СУ „Арсений Костенцев“ и ПМГ „Акад. Сергей Корольов“.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов