Избрани Новини

Спектакълът "Актрисата" идва в Петрич

Стефан Данаилов и Аня Пенчева са в главните роли

Днес от 19.00 часа на сцената в НЧ “Братя Миладинови 1914” - Петрич ще се играе  спектакълът “Актрисата” от Питър Куилтър.

С участието на Стефан Данаилов, Аня Пенчева, Павел Иванов, Кирил Ефремов, Ииван Панев и  Ненчо Илчев

„Актрисата“ на много награждавания и шумно аплодиран по света и в България драматург Питър Куилтър е комедия, която достига и драматични обертонове. Актрисата Лилия Мартин, в чиято „кожа“ влиза знаменитата Аня Пенчева, иска да се сбогува с кариерата си и около това решение в гримьорната й се „завихрят“ шеметни ситуации, предизвикани и от шеметния й живот на сцената и извън сцената. Като на своеобразен парад покрай актрисата „дефилират“ нейният по-млад бивш съпруг и настоящият й застаряващ годеник, синът й, агентът й и режисьорът й. Опиянена или пияна е актрисата, преди да се срещне за последен път с любимата си публика? Кой от всичките замесени в живота й мъже има власт над нея – или тя властва над всички тях? Каква е цената на славата? А на любовта, ако я има?

Освен отговорите на тези въпроси, заедно с режисьорката Росица Обрешкова и големия Стефан Данаилов като постановчик на „Актрисата“, ще разкрием и още театрални загадки, най-важната от коите е: колко силна е магията на театъра!



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)