Избрани Новини

Цветан Цветанов бе на неделната литургия в църквата "Св.Троица" в Банско

Кандидатите за евродепутати от листата на ГЕРБ и СДС Андрей Новаков и Илия Лазаров също присъстваха

Председателят на Националния предизборния щаб на ГЕРБ и зам.председател на партията Цветан Цветанов и кандидатите за евродепутати от листата на ГЕРБ и СДС Андрей Новаков и Илия Лазаров присъстваха на неделната литургия в църквата "Св.Троица" в Банско. Преди това Цветанов разговаря с туристи, посетили Банско, сред които такива от Пловдив, които изразиха задоволството си от начина, по който изглежда курортният град и заявиха подкрепата си към ГЕРБ и кандидатите за евродепутати от листата на партията.Те споделиха, че на 26 май ще гласуват на изборите с номер 12 в бюлетината, защото само това ще гарантира, че България ще продължи да се развива в духа на Европа.

На събитието присъстваха още областният координатор на ГЕРБ - Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева, депутатите Александър Мацурев и д-р Емил Тончев, общинският ръководител на ГЕРБ - Благоевград Бисер Михайлов, кметът на Банско Георги Икономов, кметове на кметства, общински съветници и граждани.

След края на литургията Цветан Цветанов заедно с кандидатите за евродепутати направиха обиколка по реновираните улици на Банско. По време на разходката те разговаряха с жители на курортния град, които казаха, че благодарение на успешната политика на правителството на ГЕРБ, кмета Георги Икономов и европейските средсва Банско е променил значително своя облик.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов