Избрани Новини

Мария Габриел: През годините ГЕРБ показа, че уважение и ценности не са празни думи

Мисия

12-05-2019, 09:04

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Листата на ГЕРБ и СДС отправя ясно послание, че интересите на всеки български гражданин ще бъдат отстоявани

Младите хора са богатството на България. За тях технологиите са се превърнали в ежедневие и затова сме длъжни да направим така, че именно новите технологии да предоставят възможности за развитие на децата ни, каза водачът на листата на ГЕРБ и СДС за европейските избори Мария Габриел. „Искам да има повече малки проекти като платените стажове, като безплатния безжичен интернет на обществени места – именно те носят истинската добавена стойност“, допълни тя.

„Ние се отличаваме от всички останали партии с нашата диалогичност. Трябва да кажем силно „не“ на езика на омразата и да го изкореним от онлайн пространството. Искам правилата в нашето ежедневие да важат и за интернет“, каза още Мария Габриел.

По думите й отборът на ГЕРБ с кандидати за евродепутати има две много важни каузи – да работи за защита на българския национален интерес в рамките на общоевропейския и да спре конфронтацията, като за сметка на това поощри диалога. „Професионалният профил и личната кауза на всеки един кандидат на ГЕРБ и СДС в листата отправя много ясно послание, че различните интереси на всеки един български граждани ще бъдат отстоявани“, посочи водачът на листата Мария Габриел и допълни, че ако българите са активни на 26 май ще дадат много силна заявка за активност и на своите представители в ЕП. „Ще се борим срещу двойните стандарти, срещу делението център-периферия и ще продължим това, което нашият премиер Бойко Борисов вече няколко години гради“, категорична бе тя.

Мария Габриел подчерта, че партия ГЕРБ през годините е показала, че уважение и ценности не са празни думи – а реалност. Според нея, само ако сме обединени можем да направим Европа още по-добро място за всеки един от нас – без значение в кое населено място живеем. „Програмата за развитие на селските райони ще носи не само инвестиции, но и перспектива. Общата селскостопанска политика ще бъде една от най-достойните европейски политики за България. Ние, от ГЕРБ, не само знаем, но и можем да браним българския интерес в Европа и сме го доказали“, категорична е водачът на листата на ГЕРБ и СДС.

Успешният ни еврокомисар за цифровата икономика и общество Мария Габриел бе на посещение във Великотърновска област. Тя се срещна с жители на с. Ресен, където в нейно присъствие бяха открити нови детска и фитнес площадка. Мария Габриел разговаря със симпатизанти от региона, както и с участници и посетители на осмия Събор на българските овцевъди, на чието откриване бе официален гост.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов