Избрани Новини

Кандидатите за евродепутати Андрей Новаков и Ева Майдел ще посетят област Кюстендил

Първата среща е от 10:00 ч. в офиса на ГЕРБ в Сапарева баня

Кандидатите за евродепутати от листата на ГЕРБ и СДС Андрей Новаков и Ева Майдел ще се срещнат с жители на област Кюстендил на 9 май /четвъртък/.
От 10:00 ч., в офиса на ГЕРБ в Сапарева баня /ул. „Никола Вапцаров“ №2/ Андрей Новаков ще се срещне с представители на транспортния бранш и с млади хора от общината.  
От 11:00 ч. евродепутатът Андрей Новаков ще уважи и храмовия празник на с.Ресилово, община Сапарева баня. Той ще посети храма „Св. Никола Летни“ и ще се срещне с жители на населеното място.
Андрей Новаков ще вземе участие и в среща-дискусия на тема „Превозвачи и бюджет“, която ще се проведе в Кюстендил. Дискусията ще започне от 13:00 ч. в залата на Парк-хотел „Кюстендил“ /ул. „Калосия“ №19, Хисарлъка/.
По-късно същия ден, от 15:00 ч., кандидатът за евродепутат от ГЕРБ ще посети и община Бобошево. Той ще се включи в инициатива на Младежи ГЕРБ по повод 9 май – Деня на Европа. Празникът ще се отбележи на градския площад в Бобошево.
От 16:30 ч. Новаков ще посети Кочериново, където ще се включи в информационна кампания, посветена на Деня на Европа. Събитието ще се проведе в залата на читалище „ Пробуда - 1919“ /пл. „Трети март“ №1/.
От 18:00 ч. евродепутатите Ева Майдел и Андрей Новаков ще посетят Дупница, където ще се срещнат с граждани и ще се включат в откриване на кампанията на общинската структура. Събитието ще се състои в Дома на техниката /ул. „Христо Ботев“ №3/.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов