Избрани Новини

Хванаха крадец на телевизор в Сандански

В Благоевград обраха товарен автомобил

След проведени издирвателни мероприятия, от полицейски служители на РУ-Петрич е задържан Б.Д. /29г./ от гр.Сандански. Около 21:00 часа на 29.04. извършил кражба на телевизор на приблизителна стойност около 150 лева от помещение, намиращо се в парковата зона на града. По случая е образувано досъдебно производство.

Вчера в РУ-Сандански е получено съобщение за това, че на 30.04. е извършена кражба на мобилен телефон от магазин в гр.Сандански. В хода на работата по случая е установено, че извършител на деянието е 14-годишно момиче от града. За случая е уведомена РП-Сандански.

Полицейски служители на 01 РУ-Благоевград работят по получен сигнал за извършена, за времето от 09:00 часа до 21:30 часа вчера кражба на лек автомобил „Фолксваген Пасат“, паркиран в Благоевград. По случая е образувано досъдебно производство.

В 01 РУ-Благоевград е получено съобщение за извършена около 10:00 часа вчера кражба на портмоне с лични документи и сумата от около 500 лева от незаключен товарен автомобил „Форд Транзит“, паркиран в Благоевград. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов