Избрани Новини

Андрей Ковачев: Трябва да продължим заедно с европейските си партньори, за да бъдем по-добре интегрирани на европейския пазар

Кандидатът за евродепутат се срещна с работниците в плевенско предприятие

"Трябва да продължим напред, заедно с европейските си партньори, за да бъдем по- добре интегрирани на европейския пазар, да има повече възможности за реализиране на нашата качествена продукция, която и вие произвеждате тук, в Плевен. ЕС е помощ за самопомощ. Ако ние сами не си помогнем с нашия труд и не работим за нашата страна, каквато и помощ да получаваме, няма да ни е достатъчна”, каза кандидатът за евродепутат д-р Андрей Ковачев, който се срещна с работниците в плевенско предприятие. Заедно с него бяха народните представители от ГЕРБ Владислав Николов и Ралица Добрева, председателят на ОбС-Плевен Мартин Митев и общинските съветници от групата на ГЕРБ Владислав Монов, Христослав Михайлов и Йордан Грижов.

"Навсякъде в страната виждаме табели с европейското знаме във връзка с реализирани проекти за подобряване на градската среда, за паркове, инфраструктура, за околна среда, за развитие на човешките ресурси, за повишаване на себестойността на нашата индустрия. Това са явните резултати от членството ни в ЕС”, каза д-р Ковачев. Той призова хората с гласа си да дадат възможност на България да върви напред в европейската си интеграция.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов