Избрани Новини

„отГОворните“ събират играчки за деца в нужда

Велико Търново Лайф

02-05-2019, 12:35

Снимка:

отГОворните

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Даренията ще се приемат на 4 май в парк „Детски кът” в Горна Оряховица

Поредна благотворителна кампания организират членовете на младежката кауза „отГОворните“ в Горна Оряховица. Те канят всички свои съграждани да се включат в кампанията „Дари играчка на дете в нужда“, с която целят да направят още повече деца щастливи на 1 юни.

Всеки, който желае да направи дарение на стари или нови детски играчки, ще може да го направи на 4 май 2019г. (събота) в парк "Детски кът" в Горна Оряховица в часовете между 10:00 и 13:00 ч, където екипът на "отГОворните" ще приема даренията. Пунктът ще бъде разположен на главния вход на парка.

Кутии за дарения на играчки ще бъдат разположени през целия месец и в ДГ "Бодра смяна", ОУ "Иван Вазов", СУ "Вичо Грънчаров", ОУ "Св.св. Кирил и Методий" и ПГЛПИ "Атанас Буров" в града.

Кампанията продължава до края на месец май. На 1 юни - Световния ден на детето, дарените играчки ще зарадват децата от Дневния център за деца с увреждания в Горна Оряховица.

„Да правиш добро е велико, а когато става дума за деца – всеки е готов да отвори сърцето си. Нека зарадваме повече деца!“, каза за инициативата Даниел Божанков от „отГОворните“ и призова повече горнооряховчани да се включат в нея.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов