Избрани Новини

В плевенската болница почина мъж, пребит с бухалка от криминално проявения си внук

Случаят вече е преобразуван в убийство

59-годишният мъж от от врачанското с. Крива Бара, който беше пребит с бухалка от внука си, е починал и досъдебното производство по случая вече е за убийство, съобщава 24chasa.bg.

Битовият скандал се разиграл вечерта на 13 април т. г. Тогава криминално проявеният и осъждан 18-годишен Александър се е скарал с дядо си Любомир. При разправията внукът нанесъл два удара с дървена бухалка в областта на главата на дядо си. От побоя 59-годишният мъж изпадна в кома, заради счупен череп и с кръвоизлив в мозъка. На 25 април той е починал в Университетска болница в Плевен и случаят вече е преобразуван в убийство.

Младежът е стар познайник на полицията. На 20 юни миналата година той беше задържан при акция на полицията в Козлодуй, като беше установено, че е засадил и отглеждал канабис в двора на баба си и дядо си в с. Крива бара. Тогава бяха изкоренени 43 стръка с канабис, всеки с дължина около два метра, като беше иззет и плик с готова продукция. Иззетото количество беше с общо тегло над килограм и половина и на обща стойност 6 429 лв. Тогава все още непълнолетният Александър сключи споразумение с прокуратурата и беше осъден на пробация за срок от шест месеца. Сега обаче ще бъде обвиняем за убийство.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов