Кметът д-р Камбитов бе домакин на заседание на Общото събрание на СЮЗО

По време на срещата бе приета Работна програма 2019

Кметът на община Благоевград и председател на Сдружението на югозападните общини д-р Атанас Камбитов бе домакин на заседание на Общото събрание на СЮЗО. По време на срещата бе приета Работна програма 2019. Тя е изготвена от няколко части, като е разделена на направление, сред които „Информационно обслужване“, „Обучения“, „Партньорство“, „Дейности по проекти“ и други.
Сред обсъжданите точки в дневния ред бяха още и отчет за дейността на СЮЗО и СЮЗО - клон София за 2018, отчет на контрольора, финансов отчет, приемане на Бюджет 2019 и приемане на община Годеч за член.

Срещата бе водена от кмета д-р Камбитов и Любица Томова, изпълнителен директор на Сдружението на югозападните общини. На заседанието присъстваха още кметове на общини от Югозападна България, председателят на ОбС- Благоевград Радослав Тасков и секретарят на община Благоевград София Янчева.
През 2014 година кметът на Благоевград д-р Камбитов бе избран за председател на Сдружението на югозападните общини, а през 2018 бе преизбран с пълно мнозинство от делегатите. Това е трети пореден мандат на кмета на община Благоевград д-р Атанас Камбитов като председател на СЮЗО.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"