Избрани Новини

Ученици в Благоевград отбелязаха Деня на космонавтиката

Имаше много и интересни презентации

Международният ден на авиацията и космонавтиката бе отбелязан във Второ основно училище „Димитър Благоев“ - Благоевград.  Междуинституционалната  публична изява на клубовете за занимания по интереси по природни науки се проведе съвместно с  Община Благоевград и XI основно училище „Христо Ботев“. Гостите бяха посрещнати от игривите първокласници на клуба по народни танци с ръководител Васил Георгиев.
Третокласниците от клуб „Ние и природата“ с ръководител Дафинка Монева изненадаха гостите с атрактивното си облекло и с песни, мултимедийна презентация и табла за рециклирането и за разделното събиране на отпадъците.
Вълнуващо  есе за природата прочетоха учениците от клуб „Културни хоризонти“ с ръководител Димитрина Андонова. Те бяха изработили макети на планетата Земя и на завод за рециклиране.
Първокласниците от клуб „Природата около нас“ с ръководител Мария Бакърджиева представиха своята дейност с природен макет, изложба от рисунки и пролетен венец, изработен от природни материали.
А малките първокласници от клуб „Аз и природата“ с ръководител Сашка Соколова показаха табла с елементи от живата и неживата природа.
Учениците от XI основно училище „Христо Ботев“ разказаха за храните- лекарства и за сензорната бионика.
Участниците в клубовете от двете училища разпалено разказваха помежду си за своите предстоящи проекти за природата.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов