Избрани Новини

МГЕРБ-Дупница проведе събрание в с.Баланово

Новините

09-04-2019, 09:10

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Чистят "Кулата" при Дупница

Общински съветници от ГЕРБ почистваха Благоевград

Поводът бяха предстоящите избори за Европейски парламент

Организационно събрание по повод предстоящите избори за членове на Европейския парламент проведоха младежите от структурата на ГЕРБ – Дупница. Срещата се проведе с младежкия актив на политическата сила в село Баланово, а на нея присъстваха общинският координатор на МГЕРБ Лора Василева и Борислав Якимов – член на Областното ръководство на младежите.

"Полезните политики, които ГЕРБ реализира в различните сектори, променят облика на малките и големи населени места в България, а от подобрената среда за живот се възползват всички граждани", заяви по време на събранието Лора Василева. Пред младите хора в Баланово тя разказа за инициативите с общественополезен фокус, които реализира младежката структура, подчертавайки че винаги се среща подкрепа от Областното и Общинско ръководство на партията. Председателят на МГЕРБ – Дупница обясни още, че има много възможности младежите да участват в различни форуми и събития, където да се запознаят с нови хора от цялата страна, както и да посетят Европейския парламент в Брюксел по покана на българските евродепутати.

 Лора Василева и Борислав Якимов призоваха младите хора да гласуват на европейските избори на 26 май и да подкрепят листата с кандидати на ГЕРБ.

"С подкрепата на европейската солидарност, с работата на българското правителство и кметовете по места се реализират полезни политики, които стигат до хората", посочи Борислав Якимов. Той обясни, че младежите винаги се включват активно в предизборните кампании и благодарение на тяхната енергия и креативност партията постига добри резултати.

В събранието взе участие и Иван Кьосев – един от основателите на ГЕРБ в общината и от активните членове на политическата сила в региона. Той обясни, че се работи в посока откриване на клуб в с. Баланово, за да има място, където младите хора да се събират, да обменят идеи и да  реализират полезни инициативи за населеното място.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов