Откриха хирургична сестра мъртва в апартамента й два месеца след смъртта й

Допреди 4 месеца работела в частна болница в Дупница

Откриха мъртва от около два месеца в апартамента й в бл. 2 в жк “Бистрица” уважавана хирургична медицинска сестра от Дупница, информира struma.bg.
Йорданка Александрова, на 68 г., е нямала семейство, дори съседите  й не се поинтересували защо не излиза навън. В събота нейни роднини решили да я навестят, но вратата на апартамента била заключена. Отвътре се носела непоносима миризма. Те се усъмнили, че нещо се е случило с Йорданка, и повикали полиция. Чак при идването на униформените се появили съседи да разберат какво става. Вратата на апартамента била заключена отвътре и се наложило полицаите да я разбият. Хирургичната сестра лежала на пода, а трупът й бил започнал да се разлага. Останките й са закарани за аутопсия в кюстендилската морга, въпреки че при огледа криминалистите не са открили следи от насилие.
Допреди 4 месеца Йорданка работела като хирургична сестра в частната болница в Дупница, но напуснала. Целият й трудов стаж преди това е преминал в общинската болница в града.Снимка на Деня

Златна есен в парк "Кайлъка"