Избрани Новини

Представят мюзикъла “Коса” в Благоевград

Представлението ще бъде на сцена от 2 до 5 април

Благоевградчани и гости на града ще могат да се насладят на мюзикъла „Коса“. Представлението ще бъде на сцена от 2 до 5 април в театър „Д-р Карл Джераси“ /кампуса на АУБ/ от 20:00 часа.
В главните роли влизат Никола Миланов, Боян Златарски, Валентина Станева, Евгения Трифонова, Борис Дечев, Георги-Никола Траянов и Десислава Арнаудова.
Продуцент на мюзикъла е Николета Манчева, а режисьор Елизабет Иванова-Гибсън. Хореографията е изготвена от Симона Янева, Алексия Коколиос и Йорго Чирияй, а вокалната подготовка е дело на Наталия Кокар и Яница Янакиева. Асистент-режисьори на продукцията са Леда Драгиева и Виктория Димитрова. Асистент-продуцент е Виктория Ангелова.
„Коса“ си е извоювал световен статус на социално-културен феномен, празнуващ живота и свободата. С музиката на Галт Макдермот и текста на Джеръм Рагни и Джеймс Радо зрителите ще се насладят на песни като Aquarius и Let The Sunshine In.
Билети могат да се закупят в кампуса на Американския университет в България, касите на EasyPay, онлайн на сайта на EpayGo.bg и билетните центрове.Топ Новини

Снимка на Деня

Аспарухово отбеляза Кръстовден