Избрани Новини

Издирват се млади футболни надежди

Топ мениджър от италианския клуб "Новара“ идва в Благоевград

Директорът на академията на италианския клуб „Новара“ Мауро Боргети ще посети България през април вместо на 28 март. Причината е, че е назначен за спортен директор на клуба. Новите му ангажименти ще наложат изместването на кастинга за деца и юноши в София и Благоевград за месец април, когато ще може да присъства. Датата не е още уточнена. Организатор на събитието е компанията DKB Sport Group, която е в основата на трансфера на национала Кирил Десподов в италианския „Каляри“.
Италианският клуб „Новара“ вече има история в привличането на български футболисти, след като преди няколко години там бяха Иван Вълчанов и Алеко Алеков. Това е втори кастинг от серията, която компанията DKB Sport Group организира. Първият беше през януари и бе наблюдаван от Кристиано Джарета, който по-късно стана спортен директор на ЦСКА-София. Тогава събитието се радваше на голям интерес.
Отличилите се момчета от всички кастинги ще получат възможността да участват във финално събитие през пролетта, на което ще бъдат поканени специалисти от цяла Европа, с които дружеството си партнира. DKB Sport Group е компания, която прилага собствени методи на работа, базирани на последните тенденции в организацията и управлението на спортни кариери. Екипът се състои от професионалисти с голям опит и знания, придобити в дългосрочна комуникация с различни чуждестранни клубове. Въз основа на установените контакти предлага много възможности както за млади, така и за опитни играчи. Компанията насърчава, консултира и предлага управление на професионални футболисти, организиране на футболни изпитания за млади играчи, общо управление на спортната кариера, организиране на международни футболни турнири, спортни събития, автографски сесии и лекции от спортни знаменитости, лагери за подбор на играчи от определена възрастова група, индивидуално обучение на млади играчи от квалифицирани треньори.
За записвания: тел. 0885 23 46 61 и на E-mail: office@dkbsportgroup.comТоп Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)