Избрани Новини

Огнеборци спасиха 180 пчелина край Староселци, стопанска постройка горя в Опанец

На 11 март огнеборци от районните служби на РДПБЗН - Плевен са гасили пожари в сухи треви и нискостеблена растителност

На 11 март огнеборци от районните служби на РДПБЗН - Плевен са гасили пожари в сухи треви и нискостеблена растителност в землищата на село Радишево, село Радомирци, село Крушовица, село Ясен, село Горна Митрополия, село Опанец, село Драгаш войвода, село Малчика, село Ореховица, в град Плевен в ж.к „Дружба“, град Плевен до ШЗО, град Плевен до магазин "Холмакс", град Белене в местността "Хетекато", град Червен бряг на улица "Тунджа", град Никопол, град Койнаре, град Долна Митрополия.

На 11 март по неустановени причини е възникнал пожар в стопанска постройка в село Опанец. Сигнал за инцидента е постъпил в 14:33 часа в Оперативен център при РДПБЗН – Плевен.     Унищожени са 300 кв.м. покривна конструкция на къщата и 50 кв.м покривна конструкция на лятна кухня. Пострадали няма. Пожарът е погасен от служители на РС ПБЗН – Плевен с три автомобила.

На 11 март 2019 година бързата намеса на служители от РС ПБЗН – Кнежа спаси 180 пчелина в землището на село Староселци. Сигнал за пожара е постъпил в 18:15 часа в районната пожарна служба. Незабавно са изпратени за пожарогасене и локализиране на огъня служители с един автомобил.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов