Избрани Новини

"Пирин" взе точка при гостуването си на "Ботев" Гълъбово

Зелените си тръгнаха с 1 точка след зрелищна игра и краен резултат 3:3

Отборът на Пирин- Благоевград завърши наравно мача от 20-ти кръг на Втора лига с Ботев- Гълъбово днес. Зелените си тръгнаха от Трейс Арена с 1 точка, след зрелищна игра и краен резултат 3:3.
Три минути след първия съдийски сигнал Бейсим Бейсим успя да открие резултата, в полза на домакините. В 27-та минута Пирин отвърна на удара, след попадение на Никола Георгиев. Минута преди края на първото полувреме съдията отсъди наказателен удар в полза на Ботев.  Изпълнението, в лицето на Методи Костов, доведе до покачване на резултата за 2-1 в 44-тата минута.
След почивката орлетата отново изравниха резултата. В 56-тата минута Владислав Златинов отпрати кълбото право в мрежата на Пламен Колев. Съставът на Ботев не се забави с отговора и през 63-тата минута резултатът отново бе повишен за 3-2. Минути преди края на двубоя Димитър Благов успя да отвърне на удара. В 84-тата минута орлето бе точно за 3-3, с който резултат осигури и точката на отбора.
След края на мача възпитаниците на Петър Златинов остават на 14-та позиция в класирането с актив от 18 точки, а домакините се нареждат една позиция напред с 21 точки.Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов