ЖГЕРБ с подаръци за дамите-пенсионерки от Бобошево, Блажиево и Слатино

Председателят на ГЕРБ - Бобошево с жест към дамите от пенсионерските клубове

По повод Международния ден на жената – 8 март, координаторът на ГЕРБ – Бобошево и председател на местния парламент Даниела Стоянова поздрави дамите от пенсионерските клубове в общината. Заедно с общинския съветник от ГЕРБ Василка Граховска посетиха Пенсионерския клуб при НЧ "Васил Левски -1938" в с. Усойка. На всички присъстващи дами те подариха красиви ръчно избродирани колиета, с елементи от българската шевица. Колиетата са закупени благотворително и са дело на млада майка от Бобошево. Подарявайки им колиетата, Даниела Стоянова пожела на празнуващите дами винаги да са заредени с положителна емоция и добро настроение.
По случай Празника на жената, ръчно изработени бижута бяха подарени и на всяка една от 26-те дами,  събрали се по този повод в НЧ "Васил Левски - 1920"в с.Блажиево.
От ГЕРБ – Бобошево уважиха и дамите от Пенсионерския клуб при НЧ "Просвета - 1920" в с.Слатино. Възрастните хора бяха зарадвани с организирана екскурзия до Велинград – дестинация, която те сами са избрали да посетят през месец април. „Цветята са прекрасни, но спомените са вечни, затова предпочитам да инвестирам във вашите спомени със снимки“, каза пред присъстващите общинският председател на ГЕРБ Даниела Стоянова.
С жест на внимание бе уважен и Пенсионерският клуб при  НЧ "Лоза - 1870" в Бобошево. Възрастните хора там получиха като подарък ръчно направена входна табела за клуба им. Тя бе изработена от Радослав Шопски – един от учредителите на политическата сила в община Бобошево.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"