Избрани Новини

Жени ГЕРБ ще проведат осмата си политическа академия във Велико Търново

Мисия

08-03-2019, 15:28

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

На откриването ще присъстват Цветан Цветанов и Даниел Панов

Жени ГЕРБ ще проведат осмата си политическа академия „България с хоризонт Европа 2023“ във Велико Търново. Форумът ще се проведе в „Гранд хотел Янтра“ в старата столица, а негови организатори са съвместно Жени ГЕРБ, Фондация „Конрад Аденауер“ и Сдружение „Граждани за европейско развитие на България“.

Официалното откриване на събитието ще бъде утре от 9.00 часа. Встъпителни думи ще кажат председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, председателят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова и кметът на Велико Търново Даниел Панов. В рамките на форума Цветан Цветанов ще изнесе лекция на тема „Европа през призмата на предстоящите избори“.

Гост-лектори на осмата политическа академия на Жени ГЕРБ ще бъдат министърът на културата Боил Банов, министърът на здравеопазването Кирил Ананиев, земеделският министър Румен Порожанов, евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, Ева Майдел, Андрей Ковачев, Владимир Уручев и Емил Радев, ръководителят на Бюрото на Фондация „Конрад Аденауер“ в София Торстен Гайслер, политологът Антон Тодоров, социалният антрополог Харалан Александров, доц. Велина Тодорова от Комитета на ООН по правата на детето и председателят на УС на Съвет на жените в бизнеса в България Боряна Манолова. Лекция на тема „Предизвикателства пред Европа в цифровизиращия се свят“ ще изнесе пред участниците във форума европейският комисар по цифровата икономика и цифровото общество Мария Габриел.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов