Избрани Новини

Христо Григоров: Областната организация на БЧК в Благоевград е нашият лидер!

Проведе се отчетно събрание на областната структура

Областната организация на БЧК - Благоевград проведе отчетното си събрания. Присъстваха представители на всички общински структури, на БМЧК, "Водно и планинско спасяване" и др. Директорът Йорданка Стойчева запозна присъстващите със свършеното през годината и очерта насоките за тази.

На събранието присъства председателят на БЧК Христо Григоров, който сподели, че областната структура на БЧК в Благоевград е водеща със своята дейност сред останалите в страната и сърдечно благодари на всички за безкористната им дългогодишна дейност.

Отчете се, че нараства броят на младежите, които се включват в редиците на БМЧК и работят особено активно.

Що се отнася до свършеното през годината, то е толкова много, че ще отнеме часове да се разкаже. "Топъл обяд", "Хранителна банка", планинско и водно спасяване, благотворителни акции и базари, кръводаряване, работа с децата от училищата, работа с възрастните хора, учредяване на нови и нови клубове, като в малки общини като Гърмен има вече два младежки клуба на БМЧК. И всичко се прави от доброволци, с помощта и съдействието на областното ръководство.

Днес областното ръководство посрещна и гости, които за съжаление не успяха да стигната навреме за събранието, но зарадваха домакините със своята визита - представители на Македонския Червен кръст от Струмица и Щип.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов