Избрани Новини

Шофьор на линейка нападнаха в Петрич

Инцидентът станал при посещение на спешен екип в ромската махала

Шофьор на линейка е бил нападнат в Петрич по време на посещение на спешен екип в ромската махала на града, предаде БНР Благоевград. „Сигналът до филиала на „Спешен център“ в Петрич е бил подаден в 12.00 часа. Екип на центъра се е отзовал четири минути след подаването на сигнала. Фелдшерът е прегледал 25-годишната жена, която се е нуждаела от помощ и е направил необходимите манипулации, след което я е насочил за по-нататъшни изследвания към личния лекар”, каза директорът на ЦСМП-Благоевград д-р Красимир Михайлов. 

На място е имало десетина души, един от които е влязъл в остро пререкание с фелдшера. При опита на шофьора на линейката да предотврати скандала е бил ударен с юмрук в главата. За инцидента веднага са били информирани полицейското управление в Петрич и Районната прокуратура. Сигналът е изпратен и до Министерството на здравеопазването съгласно установената процедура“, допълни д-р Михайлов.

Нападателят е задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство в Районна прокуратура-Петрич за дребно хулиганство, съобщи говорителят на ОД на МВР-Благоевград Йорданка Шаркова.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов