Избрани Новини

Хванаха наркодилър в Гоце Делчев

А.Д. е задържан със заповед за задържане до 24 часа

Акция по линия на противодействие на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества е проведена от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев.

Около 19:30 часа на 28.01.2019г. на ул.“Гоце Делчев“ в гр.Гоце Делчев е спрян за проверка лек автомобил „БМВ“, управляван от А.Д. /37г./ от гр.Гоце Делчев. В А.Д. е намерено и иззето около 1,53 грама бяло прахообразно вещество, реагиращо положително на амфетамин, а от автомобила  е иззета сумата от около 1 700 евро, сим-карти и мобилни телефони.

В хода на работата по случая от полицейските служители е извършена проверка на ползвана от лицето къща в гр.Гоце Делчев, при която са намерени и иззети  около 84,38 грама амфетамин, около 172 грама канабис, около 712,7 грама съцветия, реагиращи положително на канабис, около 101,5 килограма ситно нарязан тютюн, без задължителен бандеролен знак, два електронни кантара и везна. А.Д. е задържан със заповед за задържане до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство. Работата продължава.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов