Избрани Новини

Ива Давидова и Dani Laser Show с грандиозно изпълнение на "Сурва“ 2019 /видео/

В България за първи път народна песен се показва с лазерно шоу

Талантливата Ива Давидова ще изпълни известната шопска песен „Слънце“, която е любима на всички перничани, на официалното откриване на 28 международен фестивал на маскарадните игри – „Сурва“ в Перник на 25 януари (петък) от 18 ч.
Изпълнението й ще бъде оригинално и различно, защото е съпроводено с лазарно шоу. В България за първи път народна песен се показва по такъв начин. Известната изпълнителка се довери на Dani Laser Show, за да представи по нов и модерен начин песента „Слънце“, с която преди 15 години започва кариерата й в Перник.
Уникалното шоу бе презентирано на двойния юбилей на Ива Давидова, където тя отпразнува 30-годишнина и 15 години на професионална сцена, както и появата на третия й самостоятелен албум „Послушайте, патриоти“.
Първата изява на голяма сцена на модерното изпълнение на Ива Давидова бе на откриването на Пловдив – Европейска столица на културата 2019. Dani Laser Show избра да включи песните „Слънце“ и „Мари Марийко“ в уникалния спектакъл, който беше аплодиран от много високопоставени гости от цяла Европа и многохилядна публика.
„Изключително съм щастлива, че песента ми стана част от коронясването на Пловдив за Европейска столица на културата 2019, но още повече се радвам, че вече ще бъде представена и в Перник по този нов и интересен начин при това на най-популярния фестивал на маскарадните игри в страната“, заяви Ива Давидова.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)