Избрани Новини

Три култови театрални постановки ще радват разложани

Тази вечер от 18:30 ч. е романтичната комедия "Лъжата"

Три култови театрални постановки с участието на Асен Блатечки, Койна Русева, Милица Гладнишка, Филип Аврамов, Любомир Нейков, Станимир Гъмов, Стефан  Рядков, Петьо Петков – Шайбата, Диана Любенова, Ернестина Шинова и Жанина Дончева идват в Разлог само в рамките на един месец.

Тази вечер от 18:30 ч. е представянето на романтичната комедия "Лъжата" на Флориан Зелер с участието на Асен Блатечки и Койна Русева. Постановката е на Борислав Чакринов.

„Лъжата” е комедия за истината, а ние се опитваме да си отговорим на въпроса кое е по-комфортно – съмнителното спокойствие на чистата, но болезнена истина или гузната съвест от опашатата лъжа. Спектакълът понася зрителите във вихрушка от лъжи, полуистина и много смях!
Когато истината е неразличима от лъжата или обратното, най-добрият ти приятел се превръща в твой верен шпионин. Половинката пък – в обект на грандиозни подозрения.

Милица Гладнишка и Филип Аврамов ще представят своя музикален проект "Оскарите в Музиката" на 5.02.2019г. в Разлог. Събитието е съвместна продукция с Държавна опера Бургас и ще представи по много забавен начин едни от най-известните песни от филми в света. Ще можете да се насладите  както на актьорските умения на двамата водещи на церемонията, така и на музиката от филмите "Красавицата и звярът ", "Мръсни Танци ", " Джеймс бонд ", "Армагедон ", "Роки ", "Междузвездни войни ", "Доктор Живаго ", "Властелинът на пръстените ".

Никой няма да иска да се окаже в положение когато любовница му внезапно му заявява, че ще се срещне с жена му, за да разкаже всичко за тяхната двегодишна интимна връзка.
Случайността изпраща на Жорж (Станимир Гъмов) спасител в лицето на артистичния и изобретателен Борис (Любомир Нейков).
“Спасителят” обаче забърква такъв вихър от недоразумения, че една провинциална брачна двойка панически бяга от Париж, за да е далеч от столичните безумия, една жена губи мъжа си, друга любовника си, един мъж през съвсем кратки отрязъци от време се чувства ту като рогоносец, ту като щастлив съпруг, друг вече не е наясно със сексуалната си ориентация. Това е постановката на „Жена ми се казва Борис“, който Разлог ще може да гледа на 13 февруари (сряда) от 19:00 ч.
Билети - в интернет залата на читалище Разлог от 9.00 до 18.00 часа, всеки делничен ден.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов