Избрани Новини

Кухнята за бедни отново нахрани 150 души

Продължават да идват нови социално слаби съграждани

Кухнята за бедни към православния храм "Св.Николай Чудотворец" в благоевградския квартал "Грамада" и тази неделя /20-ти януари/ раздаде храна на социално слабите ни съграждани."
"Днешното дежурство беше леко и приятно и с Божия помощ и молитва успяхме да сготвим агнешка курбан чорба и мляко с ориз. Порциите достигнаха 150 и чорбата свърши до капка, а нови хора продължават да идват", сподели доброволческият екип.

Расте броят на новодошлите хора, желаещи да работят като доброволци в кухнята. От Кухнята за бедни благодарят на всички дарители и помощници, с чиято помощ отново нахраниха хората.
Ако и Вие искате да помогнете по някакъв начин на инициативата, можете да дарите пари или хранителни продукти. Ако нямате финансова възможност, тогава можете да дарите труда си и да се включите в процеса на приготвяне на обядите. Отидете на място в църквата "Св. Николай Чудотворец" или в Православния информационен център на Неврокопската света митрополия, намиращ се на ул. "Тракия"- 3 в Благоевград и попитайте кога може да стартира Вашата доброволческа дейност!
Информация може да получите веднага във фейсбук групата "Ако си дал на другия".Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)