Избрани Новини

От Сдружението на сираците: Не изпращайте повече дарения за Дисевица

Събрани са огромни количества с дрехи и зимни обувки, които вече се препращат към други населени места, където има нужда

"Във връзка с желанието на много хора да се включат и да помогнат за децата от детска градина "ВИТ" село Дисевица, община Плевен, ви информираме, че са събрани огромни количества с дрехи и зимни обувки, които вече препращаме към други населени места където имат нужда! В тази връзка ви молим да не изпращате нищо!", апелира Слави Михайлов, председател на Националното сдружение на сираците в България.

"През месец февруари за пета поредна година ще стартира инициативата за подпомагане на абитуриенти от училищата в Плевен и областта. Целта ни е чрез провеждането на инициативата "Фестивал на красотата" да осигурим тоалети и обувки на абитуриенти с нисък социален статус, предложени от директорите на училищата. След осигуряването на тоалетите и обувките, в началото на месец май ще се проведе и "Звезден бал" за всички абитуриенти, подпомогнати от инициативата. Всеки, който желае може да ни подкрепи, за да зарадваме повече абитуриенти и да им подарим звездна вечер!", допълва Слави Михайлов.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов